Varför ess2?

Alla har en yrkeshistoria och vi är stolta över vår. Vi trivs med att arbeta på en mindre revisionsbyrå där möjligheten att påverka är stor och hierarkierna utsuddade.

Många av våra medarbetare har erfarenhet av att jobba på både mindre och större rikstäckande revisionsbyråer. Ledord och värdegrunder har vi hämtat och anammat från den mindre byråns vardag. Vi känner oss stolta över att arbeta i en byrå som står för engagemang, tillgänglighet och med ett stort kundperspektiv.

Våren 2014 startade ess2 redovisning & revision sin verksamhet. Tillsammans ska vi fortsätta, men även vidareutvecklas, i den anda som vi anser att en kundorienterad revisionsbyrå skall drivas i. Vi har målsättningen att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare vilket du som kund naturligtvis kommer att påverkas positivt av.

Vi arbetar med rätt verktyg, vår flexibilitet och med korta beslutsvägar gör det enkelt att skapa kundspecifika anpassningar. Vidare så är vidareutbildning och uppdatering av yrkeskunskap en förutsättning för att vara konkurrenskraftig  på den marknad vi vill verka på.

Vi ser ess2 som en uppdatering av det positiva som fanns hos våra tidigare arbetsgivare. Därför ser vi oss som en uppdaterad revisionsbyrå!

 

Jag vill ha en uppdaterad revisionsbyrå

Fyll i namn och e-post så kontaktar någon av våra medarbetare dig.